Τρόποι Παραγγελίας & Αποστολής

Οι παραγγελίες σας δίδονται:

Περιηγηθείτε και απολαύστε την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας μέσα από την ευκολία που σας παρέχει η χρήση του b2b.tradeup.gr

Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας,επιβεβαιώνετε το σύνολο τους καθώς εμφανίζεται το καλάθι σας και πατάτε ολοκλήρωση αγοράς όπου συμπληρώνετε τα πεδία και στοιχεία σας σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παραλαβής.

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας λαμβάνετε από το σύστημά μας e-mail επιβεβαίωσης για τη λήψη της καθώς και για την συνέχεια της πορείας της όπου και ενημερώνεστε για την παραλαβή της.

  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας

Δίνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2810 262090-1.
Επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και εμείς καταχωρούμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας.
Η τηλεφωνική επικοινωνία είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή επιθυμείτε να σας παρέχουμε από τις 09:00-15:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

  • Μέσω αποστολής e-mail

Επιλέγετε τα επιθυμητά προϊόντα (προτιμητέο να υπάρχουν οι κωδικοί τους) και στέλνετε την παραγγελία σας με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση eshop@tradeup.gr

Σημειώνουμε πως για την ορθή συνεργασία μας θα πρέπει να λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της λήψης και της προώθησης της παραγγελίας σας εντός 24 ωρών, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να μην έχουμε λάβει το e-mail ή να υπάρχει κάποιο σφάλμα ή να υπάρχει ανάγκη για κάποια διευκρίνηση επί της παραγγελίας σας.


Οι παραγγελίες παραδίδονται ως εξής:

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων τηλεφωνική ή on line παραγγελία.
Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του από το κατάστημα (σε περίπτωση που εχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο εξόφλησης).

 

Με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (courier)

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα. Ανάλογα με το που βρίσκεστε, θα παραλάβετε την παραγγελία σας από την επόμενη έως και 5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ αργιες.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.