Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα b2b.tradeup.gr. Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή.

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία TRADE UP A.E.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Ειρήνης και Φιλίας 181, Ηράκλειο, Τ.κ 71500. Με Α.Φ.Μ: 998863011, ΔΟΥ: Ηρακλείου και Γ.Ε.Μ.Η.: 077765727000.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@tradeup.gr ή στο τηλέφωνο 2810 262090.

ΟΡΟΙ

Η εταιρεία TRADE UP A.E μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την ιστοσελίδα. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών της. Με την εγγραφή του στην ιστοσελίδα ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους χρήσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα b2b.tradeup.gr συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, υπόκεινται στις διατάξεις περί κατοχής πνευματικών δικαιωμάτων (copyright). Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή ή αναδημοσίευση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για οποιοδήποτε λόγο. Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα μόνο για προσωπική χρήση κι όχι για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα b2b.tradeup.gr είναι δυνατόν να περιέχουν λάθη (τυπογραφικά, αριθμητικά κλπ) που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας, για τα οποία λάθη η TRADE UP A.E δεν φέρει καμία ευθύνη. Η TRADE UP A.E δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της ή ο server, που την φιλοξενεί, δεν περιέχουν ιούς που μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή του χρήστη. Συνιστούμε σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να έχουν εγκαταστήσει ένα πρόσφατα ενημερωμένο πρόγραμμα για την προστασία από ιούς.
Η TRADE UP A.E έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να απεικονίσει με τη μέγιστη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, για την οποία η TRADE UP A.E δεν φέρει καμία ευθύνη.
Η TRADE UP A.E δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης, η TRADE UP A.E  δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η TRADE UP A.E δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας αποκλειστικά για το σκοπό εκτέλεσης των συμβάσεων με τους πελάτες μας και για την ευχερέστερη εξυπηρέτησή τους. Δεν γνωστοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο κατά οποιονδήποτε τρόπο. Η εταιρεία μας έχει συμμορφωθεί σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Εφόσον επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά πληροφορίες για προσφορές, προωθητικές ενέργειες καθώς και νέες αφίξεις προϊόντων μπορείτε να κάνετε εγγραφή από το πεδίο Newsletter στο κάτω μέρος του eshop ή να επιλέξτε την επιλογή «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα & προσφορές του b2b.tradeup.gr». Το πεδίο αναφέρεται στην σελίδα «Είσοδος | Εγγραφή» στην φόρμα για εγγραφής νέου χρήστη. Επίσης, αναφέρεται και στο εγγεγραμένο μέλος του b2b.tradeup.gr στις Πληροφορίες Λογαριασμού στο πεδίο Email Ενημερώσεις. Με την επιλογή του «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα & προσφορές του b2b.tradeup.gr» δηλώνετε την συγκατάθεσή σας για να γίνεται η αποστολή πληροφοριών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. Αν είχατε επιλέξει στο παρελθόν αυτή την επιλογή και θέλετε να την αναιρέσετε και είστε μέλος του ιστότοπου b2b.tradeup.gr από τη σελίδα Πληροφορίες λογαριασμού, στο πεδίο Email Ενημερώσεις μπορείτε να απο-επιλέξετε την επιλογή «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα & προσφορές του b2b.tradeup.gr» και θα πραγματοποιήθει η αναιρεσή του.
Επιπρόσθετα, στο b2b.tradeup.gr είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Υπενθύμισης καλαθιού όπου λαμβάνετε ενημέρωση σε περίπτωση που έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι, προχωρήσατε τη διαδικασία παραγγελίας αλλά δεν την ολοκληρώσατε.

NEWSLETTER
Προκειμένου η εταιρεία μας να σας ενημερώνει, ηλεκτρονικά , σχετικά με τις πληροφορίες , προσφορές , προωθητικές ενέργειες και νέα προϊόντα δίδετε η συγκατάθεσή σας να σας αποστέλλεται, περιοδικά, ενημερωτικό e-mail – newsletter. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται και υπόκεινται σε επεξεργασία μόνο για το σκοπό ενημέρωσής σας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών του newsletter μας πατώντας την επιλογή «Απεγράφη – unsubscribe από τη λίστα παραληπτών». Η απεγραφή από το Newletter υπάρχει στο email που σας στέλνετε στο τέλος του ενημερωτικού υλικού και έχει το εξής κείμενο «Λαμβάνετε αυτό το email γιατί έχετε εγγραφεί στην λίστα ενημερώσεων του b2b.tradeup.gr. Αν δε θέλετε να μαθαίνετε νέα μας και να λαμβάνετε εκπτώσεις και προσφορές πατήστε εδώ.». Με την επιλογή πατήστε εδώ γίνεται αυτόματα η απεγραφή σας απο το Newsletter. Η εταιρεία μας τηρεί τις αρχές και υλοποιεί τις προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr.


ΕΓΓΡΑΦΗ
Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr  συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από την ιστοσελίδα b2b.tradeup.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Η ιστοσελίδα b2b.tradeup.gr παρέχει στους χρήστες της υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (useraccount). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την εταιρεία TRADE UP A.E  για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.
Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η TRADE UP A.E  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή.


ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η TRADE UP A.E  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της ιστοσελίδας b2b.tradeup.gr με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι η TRADE UP A.E   διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν με δήλωσή σας απευθυνόμενη προς την εταιρεία TRADE UP A.E,  Ειρήνης και Φιλίας 181, Ηράκλειο, τ.κ71500  ή τηλεφωνικά καλώντας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2810 262075, την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η TRADE UP A.E  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η TRADE UP A.E  δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
Το b2b.tradeup.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του b2b.tradeup.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ- ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά από τους παρόντες υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Ηρακλείου Κρήτης. Σε περίπτωση που ο Χρήστης ή ο Πελάτης χρησιμοποιούν το Ηλεκτρονικό Κατάστημα από τρίτη χώρα, υποχρεούνται να τηρούν και τη νομοθεσία της χώρας αυτής.

«Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη εδώ.