CAFFE ITALIA

CAFFE ITALIA ESPRESSO ΚΟΚΚΟΣ DECAFFEINATO 250gr

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-120

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

A “BIG” Micro-Roastery. Χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό ενός μεγάλου εργοστασίου συνδυάζοντας όμως τη φροντίδα, το μεράκι και το πάθος που χαρακτηρίζουν ένα micro-roastery.

O Caffe Italia έχει τις εγκαταστάσεις του στη βόρεια Ρώμη, στην περιοχή Fiamo Romano.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται από υψηλή και σταθερή ποιότητα.

Οι επιλεγμένες φυτείες καφέ, οι συνεχείς έλεγχοι κατά την παραγωγή και πριν τη διάθεση του καβουρντισμένου καφέ στην αγορά. Αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και δέσμευση.

Η καθαρή υπεροχή της Arabica εξασφαλίζει το απαλό προφίλ και τις νότες εσπεριδοειδών, ενώ ένα διαμορφωμένο ψήσιμο προσδίδει έναν έντονο και ισχυρό χαρακτήρα που επιστρέφει όλη την ευχαρίστηση ενός espresso χωρίς καθιζήσεις.

Η αφαίρεση της καφεΐνης από τον πράσινο καφέ επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας που επιτρέπει να κρατηθούν ανέπαφα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του αρχικού καφέ, δεδομένης της υψηλής επιλεκτικότητας του διαλύτη σε σύγκριση με την καφεΐνη.

Η διαδικασία αφαιρεί επίσης τα κεριά που περιέχονται στον κόκκο κάνοντας τον καφέ ελαφρύτερο και πιο ευκολοχώνευτο.

Η υπέροχη ποικιλία καφέ του DECAFFEINATO CAFFE ITALIA χωρίς καφεΐνη σε συσκευασία των 250gr σε κόκκους.

Είδος Καφές Espresso 
Συσκευασία 250 gr
Brand Name CAFFE ITALIA
Ποικιλία Decaffeine
Ean Code D250
Υποκατηγορία Καφές
Κιβώτιο 30 Συσκευασίες
Χαρακτηριστικά Κόκκος