ROLCO

ROLCO ΥΓΡΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ANTIBAC 4Lt

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30-275-023

Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται από εμάς μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες με το μεγαλύτερο ποσοστό να εκτελούνται την ίδια μέρα.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε εδώ

Το AntibacFastαπολυμαίνει όλες τις επιφάνειες και τα υφάσματα γρήγορα και αποτελεσματικά, εξουδετερώνοντας βακτήρια και ιούς. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες επεξεργασίας τροφίμων, καθώς και σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Η απολυμαντική του δράση οφείλεται στην ειδική του σύνθεση από αιθυλική και ισοπροπυλική αλκοόλη. Καταπολεμά επίσης τις οσμές, είναι έτοιμο προς χρήση, ενώ δε χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει υπολείμματα.

Το προϊόν διαθέτει αποτελεσματική δράση κατά των κοροναϊών, όπως ο SARS-Cov-2 (COVID-19), τεκμηριωμένη από ανεξάρτητο διαπιστευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο και σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρωτόκολλο δοκιμών EN 14476:2013 + A2:2019.

Πεδίο εφαρμογής

Υγιεινή και ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες

Μπάνιο: μπανιέρες, ντους, καθίσματα τουαλέτας, βρύσες

Κουζίνα: πάγκοι, επιφάνειες, αντικείμενα κοπής τροφίμων, σκεύη, νεροχύτες, κάδοι σκουπιδιών, ψυγεία κλπ

Δωμάτια & κοινόχρηστοι χώροι: καρέκλες, πόμολα, διακόπτες, τηλέφωνα, αντικείμενα γυμναστηρίου, υφάσματα, καναπέδες, κουρτίνες, στρώματα, μαξιλάρια κλπ

Χώροι παροχής υπηρεσιών υγείας: εργαστήρια, εξεταστήρια, θάλαμοι νοσηλείας, αίθουσες αναμονής, καθίσματα, κρεβάτια, μαξιλάρια.

Οδηγίες χρήσης – δοσολογία:

Ψεκάστε από περίπου 20 cm, μέχρι να καλυφθεί πλήρως η καθαρή επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλετε να απολυμάνετε. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 1 λεπτό. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα, αφήστε να στεγνώσει στον αέρα.

Σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά.

Αποθήκευση

Διατηρείτε το RP-AntibacFast στην αρχική του συσκευασία. Διατηρείτε τα δοχεία κλειστά, σε χώρο καλά αεριζόμενο, μακριά από τις άμεσες ηλιακές ακτίνες. Διατηρείτε μακριά από τη θερμότητα, σπινθήρες και ελεύθερες φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης, το προϊόν παραμένει αποτελεσματικό για 4 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής του

Συσκευασία: διαθέσιμο σε δοχείο 4Lt

Αρ. Έγκρισης ΕΟΦ: 55634

Υποκατηγορία Απολυμαντικά
Σύσταση Αυτούσιο
Είδος Απολυμαντικά 
Ean Code 10032
Brand Name ROLCO
Μορφή Υγρό 
Κιβώτιο 4 Συσκευασίες
Συσκευασία 4 Lt
Τύπος Επιφανειών, Υφασμάτων